Heeft u een vraag? Bel:06 - 54 225 665
Afspraak maken?
Referenties

Bedrijfsgegevens

Bouwbedrijf van der Voort
IJsbaankade 155
1271 GC Huizen
T: 06 - 54 225 665
E: info@bouwbedrijfvandervoort.nl

Renovatie jaren 30 woning - Blaricum


Al bij het aankooptraject van de te renoveren woning hebben we Herman betrokken om gezamenlijk te kijken wat de mogelijkheden en wensen waren. Herman heeft zich echt verdiept in onze stijl en verwachtingen door bijvoorbeeld eerdere renovatieprojecten, in de door ons beoogde uitstraling, te bezichtigen. Op deze manier hebben we een goede start gehad en wisten zowel wij als hij waar we aan toe waren.

Mensen die ons huis nu zien kunnen zich haast niet voorstellen dat de renovatie maar 11 weken heeft geduurd. Wij waren er nauw bij betrokken en hebben het onder leiding van Herman zien uitgroeien in precies datgene waar we op uit waren. Hij heeft een vast team om zich heen verzameld en allen zijn zij stuk voor stuk even professioneel. Vakmensen die allemaal gaan voor een mooi en gedegen eindresultaat. Herman is daarnaast een goede planner die bijtijds eventuele obstakels aangeeft en oplost zodat men door kan. Daarnaast gaat hij 100% voor kwaliteit en verwacht dit ook van de mensen die hij erbij betrekt. Als opdrachtgever komt dit zeer geruststellend en prettig over. De fijne samenwerking zit 'm ook in de kleine dingen: voor de zekerheid wat demo's meenemen om echt verzekerd te zijn van de juiste keus, altijd een nette en opgeruimde bouwplaats en goed contact met de buurt om de overlast tot een minimum te beperken.  


We kunnen nog lang doorgaan over de fijne samenwerking maar waar het in het kort op neerkomt is dat we Herman van der Voort blind zouden adviseren aan iedereen die een gedegen renovatie/nieuwbouw/verbouw wil aangaan. Wij weten dat hij kwaliteit levert en zelf pas klaar is als hij met een tevreden gevoel achterom kan kijken. Het is een sociale, humoristische, vakkundige en zeer professionele aannemer en we zijn trots op de mooie samenwerking en het super eindresultaat!